Stine Kongsted er født i 73 og er uddannet sangerinde fra Rytmisk Musikkonservatorium med Diplom-eksamen i 2002.
Hun har siden '95 undervist i sang/stemmetræning, bas, sammenspil, børne- og ungdomskor, teori og hørelære . Idag fungerer hun som sangerinde, bassist, danser og skuespiller i flere sammenhænge.

Hun er frontfigur i det danske 80'er hit-band Magi i luften og optræder fast på Kellerdirk en gang om måneden Desuden synger Stine i jam-bands, som f.eks The Final Wham og Boogie Wonderland. Stine har turneret som backing sanger og danser med Alex (Popstars) og med Johnny deLuxe.
I sin karriere som el-bassist har Stine spillet med navne som Andrew Strong og Flemming "Bamse" Jørgensen og senest for Anorah ved DMGP 2008.

I efteråret 2003 og foråret 2004 var hun på Danmarkstourné med Det danske Teaters opsætning af Ole Lund Kirkegaards Gummi Tarzan, som vandt prisen for årets børne- og ungdomsforestilling 2004. Stine har endvidere medvirket i Søren Kragh Jacobsens film "Eksamen" og spillet en birolle i serien "Klovn". Hun har sunget titelmelodi til flere tegnefilm, bl.a. "Carebears" og "Fifi". og lavet reklamefilm for Sygesikringen Danmark, Dove, TV2 Zulu og Nordisk Film.

Som komponist har Stine skrevet flere bestillingsværker for DR; Forførerens køkken, Partiet m.fl.
I løbet af sit diplom-år på Konservatoriet, skrev og indspillede hun 9 sange, som blev til demoen "Naked truth". I januar 2005 er det blevet til en ny demo med tre sange (to danske og en engelsk) produceret af Ole Kibsgaard.

Sideløbende med sangkarrieren har Stine uddannet sig på Psykoterapeutisk Institut, hvor hun blev færdig i Juni 2006.
Efterfølgende fik hun arbejde på Klinik for Fysioterapi, Jorcks Passage i København.
Hun har udført en række workshops og teambuilding kurser for bl.a. Økonomi- og Erhvervsministeriet, Center for Ledelse, Hagemann ErfaForum og Økonomi- og Selskabsstyrelsen.
P.t. arbejder Stine som model for firmaet Change

skrevet: CR